Legénybúcsú és a Buborékfoci

Ha igazán extrém és vidám programmal szeretnétek meglepni a Vőlegényt…

A legénységtől való búcsúzáshoz elengedhetetlen átmulatott éjszaka előtt/után ajánljuk, hogy a koccintásokon túl más programmal is gazdagítsátok ezt a jeles alkalmat: vár a buborékfoci!

A buborékfoci erősen stresszoldó játék, tehát szabadítsátok fel a vőlegényre nehezedő esküvői nyomást.

Kérj árajánlatot!

Borítsátok fel egymást, rúgjátok a „bőrt”, eresszétek ki a stresszt a nagy nap előtt. Tegyétek még színesebbé a vőlegény utolsó „szingli” napjait bubifocival! Sörrel mi is tudunk szolgálni igény esetén, sőt ha szeretnétek, vizuálisan is kellemesebbé tudjuk tenni ezt az élményt csinos játékvezetővel vagy/és pompom lányokkal.

Lányok, természetesen Titeket is várunk, ha úgy döntenétek, feldobjátok a lánybúcsút egy vérbeli focis programmal: a rozé fröccs mellé dukál egy kis adrenalinfröccs is a bubijainkban!

 

Dobd fel a legénybúcsús bubifocit

Válassz kiegészítő szolgáltatásaink közül!

Szexi játékvezető

Ugyan a buborékfociban nem túl sok szabály van, amit be kell tartani, annak a néhánynak azért jobban esik engedelmeskedni, ha egy dekoratív leányzó szájában szólal meg a síp.

Sörcsomag

A fiús bulik egyik elmaradhatatlan kiegészítője a sör. Mi ezt nagyon jól tudjuk, ezért be is szerzünk jó párat; nem szeretnénk, ha a mi lelkünkön száradna, hogy nem juttok elegendő folyékony kenyérhez!

Hangerő

Ha igazán ütemes játékot szeretnétek, szükségetek lesz egy hordozható, nagyteljesítményű zenelejátszóra is. Elég, ha szóltok nekünk, már intézzük is!

Pompom lányok

Szép lányból soha nem elég! Ez egy aranyszabály, ami előtt mi meg is hajolunk, úgyhogy szép pompom lányok szurkolnak nektek, ha szeretnétek.

Rólunk írták:

„Legénybúcsú egyik programja volt. Különleges volt, mindenkinek nagyon tetszett”

Bíró Márk

„Segítőkészek, kedvesek és nagyon színvonalas szolgáltatást kaptunk! Legénybúcsúnak tökéletes nyitánya volt”

Scheller Viktor

„Mind a kapcsolattartó, mint az animátor hozzáállásával 100%-ban meg vagyok elégedve, ajánlani fogom másoknak is!”

Makkai Zoltán

Árkalkulátor

Kérj ajánlatot most!