Kiegészítő szolgáltatások

EXTRÁk
BUBORÉKFOCI KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK


Fotózás

Annak érdekében, hogy bizonyítani tudjátok a nagyvilág számára is, hogy túl vagytok egy „gömbbe zárt élményen”, fotósunk szívesen elkísér a bubifocitokra. Sokkal hitelesebb a becsekkolás Instára, ha profi fotós műve a posztolandó kép 😉


Kamera a fejen kamera

Megteremtjük a lehetőséget arra, hogy a játék utáni élménybeszámolókon a saját szemszögetekből mutathassátok meg, mit is éltetek át az izgalmas buborékfoci során. Fejre rögzíthető kamerát adunk a játék idejére, ha kéritek!


Szexi játékvezető

Az, hogy egy tapasztalt animátor vezeti a buborékfoci játékokat, az nem kérdés – viszont ha szeretnétek, hogy rajta kívül gyönyörködhessetek egy csinos játékvezető leányzó látványában is, arra is van lehetőség.


Lendületes dallamok

Mi az, ami a legnagyobb plusz löketet tudja adni a csoportos mozgáshoz? Hát persze, hogy a zene! Készültünk erre is: igény esetén hordozható zenelejátszót biztosítunk a buborékfoci játékotok idejére, hogy kedvenc számaitokra élvezhessétek a felhőtlen ütközéseket. Minél hangosabb, annál jobb!


Pompom lányok

A buborékfoci játék okozta adrenalinfröccsöt még egy dologgal lehet jobbá tenni: csinos pompom lányokkal. Egy szavatokba kerül, és annyi szép leányzó szurkol nektek a pálya szélén egyenszerkóban, amennyit szeretnétek!


Sörök és frissítők

Lehet, hogy elsőre nem gondolnátok, de buborékfocizás közben nagyon is ki tud fáradni az ember. Ha szeretnétek, hogy előre bekészítsünk nektek üdítőket, jelezzétek; vagy ha szeretnétek extra erőhöz jutni némi energiaital formájában, vagy akár legurítanátok egy kis sört is, szóljatok bátran.