Kilenc eszencia egy igazán emlékezetes szülinapi zsúr szervezéséhez

A gyerek szülinapját minden évben óriási lelkesedéssel várjuk. Készülünk rá, izgatottan dugdossuk az ajándékokat, és imádjuk látni a felcsillanó boldogságot a szemében, amikor megérkeznek a vendégek, és előkerülnek az ajándékok, ugye?

De gondoljuk át együtt, egy valóban sikeres gyerekbulihoz elég pár léggömb, torta és ajándékok? Hmmm, szerintünk ez még éppen csak minimális…

Ha azt szeretnénk, hogy a szülinapos és barátai igazán jól érezzék magukat, és eszükbe se jusson a buli idejére okos telefonjuk, akkor van néhány dolog, amire nem árt még odafigyelnünk. Szóval mi is a 9 eszencia, amit át kell gondolnunk annak érdekében, hogy napokig akár az egész város a mi kölkünk partijáról beszéljen, vegyük át együtt!

Szervezés és fel- és előkészültség

Ez a legfőbb kulcs egy tökéletes parti megszervezéséhez. Ez azt jelenti, hogy a neves dátum előtt már jó idővel el kell kezdeni a tervezést és a foglalást. De vajon mennyivel előtte? Szerintünk két-három hónap jó szám, de őszintén szólva soha nem túl korai, hogy elgondolkodjunk azon, hogy mit hogy szeretnénk csinálni, mit honnan szeretnénk beszerezni stb. …és ez a bulitervezés minden aspektusára vonatkozik – a meghívottak személyére, számára, a szórakoztatási tevékenységre, a helyszínre, a logisztikára. Továbbá az előzetes átgondolás még azt is lehetővé teszi, hogy egy olyan napot kapjunk el, amely szinte az összes vendég számára megfelelő lehet.

Vendégek

Fontos, hogy hagyjuk a gyereket eldönteni, kit szeretne meghívni, kivel szeret játszani, hiszen velük fogja a legjobban érezni magát. De ne lépje túl a megbeszélt létszámot. Készüljünk fel arra, hogy lesz olyan, akinek nem felel meg az időpont, lemondja, vagy megbetegszik, szóval tartalék simán belefér a létszám meghatározásánál. Ne vigyük túlzásba, ne akarjunk mindenkit meghívni, mert abból csak gond lesz a lebonyolításnál. Jó, ha a meghívó átadása mellett a meghívandó gyerek szüleivel is beszélünk. Ez főleg a kicsik esetén fontos, akik még csak el sem tudják olvasni a meghívót, illetve azért is, mert így a másik szülő is szívesebben engedi el a gyermekét. A szülőktől ilyenkor kérdezzük meg, hogy a csemete nem allergiás-e valamire, van-e olyan, amire vele kapcsolatban figyelni kell. A meghívóban szerepeljen az, hogy mettől meddig fog várhatóan tartani a mulatság. Ez számunkra is óriási segítség (hiszen látjuk, hol a fény az alagút végén), másrészt a többi szülő kb. azonos időben érkezik a gyerekért, azaz nem kell szórakoztatnunk és elbúcsúznunk egyszerre.

Helyszín

Porontyainknak ovis és iskolás korban már olyan sok barátjuk van, hogy nem ritka, hogy akár tíz meghívottal is számolnunk kell. Ezért teljesen érhető, ha mi szülők nem akarjuk otthon bevállalni a zsúrt. De az is megesik, hogy valami különlegesebbre vágynak a csemeték, amit otthon nem lenne könnyű megvalósítani.
Ne feledkezzünk meg a logisztikáról sem, mindenképpen olyan helyszínt létesítsünk előnyben, ami azért a legtöbb szülőnek viszonylag könnyen útba ejthető vagy szervezzünk egy közös transzfert bonyodalmak esetén.

Aktivitás

Ha szeretnéd, hogy minden gyerek jól érezze magát és felejthetetlen élményekkel gazdagodjon, akkor mindenképpen egy pörgős, aktív tevékenységet válasszunk, a legjobb módja az izgalom fokozásának, ha egy nem mindennapi, újdonság számba menő aktivitást választunk.

Szórakozás

Nagyon fontos, hogy olyan élménnyel ajándékozzuk meg a kicsiket, amiről még napokig, hetekig beszélni fognak.
Enni- és innivaló
A gyerekzsúr általában délutáni időpontban kezdődik, azaz a gyerekek ebéd után jönnek: ezért érkezéskor ritkán követelnek éhesen valami harapnivalót. Ha valaki mégis megéhezne, készítsünk kis tálkákba falatokra vágott gyümölcsöt, rágcsálnivalót. Terítsük meg előre az asztalt: legszerencsésebb műanyag- vagy papírpoharakat, tányérokat, műanyag villákat használni – nemcsak azért, mert nem kell mosogatni, de azért is, mert ezekre rá lehet írni-rajzolni a gyerek nevét vagy jelét, hogy megtalálja, és ezek semmiképpen sem törhetnek össze. Az itókák lehetnek rostos üdítők, limonádé, tea – ezekből érdemes ráhagyással vásárolni. Természetesen a nap fénypontja a születésnapi torta, de ezen kívül is készüljünk uzsonnára valóval. Az uzsonnára szánt ételeket (a felkarikázott, finomságokkal megkent kifli, pogácsa, a keksz, aprósütemény) is készítsük elő, hogy csak a tálalás legyen a feladat. Ne felejtsük el megkérdezni a szülőket előre az esetleges ételallergiákról, intoleranciákról se!

Zene

A zene az egyik alapvető feltétele egy jól működő tini bulinak. Ha nem vagyunk elég tájékozottak a tinik zenei ízlése felől, akkor kérjük meg gyermekünket, hogy írjon össze egy hosszú listát mit szeretne hallani a szülinapi zsúron. Innentől kezdve a mi feladatunk lesz összeválogatni őket a bulira, de megéri, hiszen már félig nyerők vagyunk, ha felcsendülnek a kedvelt dalok… Lassú számokat semmiképpen se gyűjtsünk össze, legfeljebb 1-2 dalt, ha telerakjuk lassú, melankolikus zenével a gyerekzsúrt akkor biztos halott lesz a buli. Ne tegyünk közéjük a fiúk által annyira kedvelt Tankcsapda és társai zenét, főleg akkor, ha lányok is hivatalosak a szülinapi zsúrra! A mai tini bulikon a gyerekek Selena Gomez-t, Lady Gaga-t, Pitbull-t, PSY-t, Fluor Tomit stb. hallgatnak. Ezekre a zenékre lehet bulizni, táncolni.

Minimális szülői részvétel

Kedves Szülők! Nagyon sajnáljuk, senki ne vegye magára! De a gyermek már biztosan elérte azt a korhatárt vagy legalábbis szereti ezt érezni, hogy imádja, ha csak a barátaival lóghat. Eleve a többi szülő is biztosan örül egy-két szabad percnek. Engedjük nekik, hogy a show sztárjai legyenek, élvezni fogják!

Képek / Videók

Nyilván mi és a gyerek is imádni fogja, ha dokumentáljuk a partit, így nem csak emlékeinkben, de képanyagokban is velünk maradnak ezek a szuper pillanatok, nem beszélve arról, hogy a gyerekek szeretnek képeken szerepelni, és szívesen osztják meg őket a közösségi médiákban is, így ne feledkezzünk meg egy fotósról sem!

Nos, Kedves Szülő, ha szeretné, hogy gyermekének tartalmas és színvonalas gyerekzsúrban legyen része, ha szüksége van arra, hogy valaki több gyermeket hosszútávon aktívan lekössön, és szeretné, ha otthona ugyanolyan maradna, mint a szülinapi buli előtt, akkor nálunk jó helyen jár! Mi, a buborékfocit Magyarországon meghonosító cégként garantáljuk, hogy a legnagyobb hozzáértéssel és tapasztalattal egy olyan egyedi, az eddigieknél színesebb születésnapi zsúrt biztosítunk a legkisebb buborékfoci rajongók számára is, hogy sokáig ezt fogják emlegetni. A buborékfoci a világ legbiztonságosabb extrém sportja gyerekek számára is, mi pedig kifejezetten rendelkezünk méretben kisebb, súlyban könnyített, már 8 éves korosztály számára optimális felszerelésekkel. Az Ön dolga annyi, hogy időben megkeressen minket, minden mást átvállalunk! 😉

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!