Budapesti szórakoztatási körkép – avagy mit csináljak egy jó kis buborékfoci élmény után?

Magyarország fővárosa európai város, a szó minden értelmében – szellemi, kulturális, tudományos és gazdasági jelentőségét tekintve egyaránt. Bár Budapest – Európa egyik „legfiatalabb” fővárosa, több mint ezeréves múlttal rendelkezik, sőt Pest és Buda szabad királyi városoknak, valamint Óbuda mezővárosnak, mint lakott településnek története, a homályba vész. Az ellentmondás pusztán látszólagos, és abból ered, hogy a három város csupán a múlt század második felében egyesült. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják. Rendkívül közkedvelt turisztikai és szórakoztató célpont nemcsak az európaiak, hanem az egész világ számára. De vegyük csak végig a teljesség igénye nélkül, hogy mivel is üthetnéd el budapesti napjaidat a város nevezetességeinek megtekintése és egy eszméletlen buborékfoci élmény után ;-), nézzük:

UV-BUBORÉKFOCIÁllj át a sötét oldalra, és buborékfocizz UV fényben! A közkedvelt buborékfoci nyújtotta szórakoztató élmény kiegészült egy sci-fi filmekbe illő fantasztikus látványvilággal, így pillanatok alatt egy új világban találhatjátok magatok. Egy Magyarországon (sőt a világon) egyedülálló, speciálisan felépített helyszín, ahol a kizárólag UV-fényekkel megvilágított ketrecfoci-pálya a teljes sötétségből kiemel minden játékhoz szükséges látnivalót a játékosok számára – de semmi többet. A vizuális élmény mellett a főszerepben természetesen itt is a látványos ütközések állnak, amelyek egy izomcsoportot dolgoztatnak meg leginkább: mégpedig a rekeszizmokat.  

ARCHERY TAG
Uralkodjon el köztetek a káosz egy játék erejéig, kezdődhet az éhezők viadala! Leginkább e közkedvelt filmhez hasonlítható ez az íjász küzdelem, amit kínálunk számotokra, közismertebb nevén „Archery Tag”. Adrenalinnal telített taktikai csapatsportként egy kitűnő alternatíva legénybúcsúkra.
Egy fedezékekkel teli pályán két csapatban harcoltok egymás ellen paintball-hoz hasonlóan, csak itt puska helyett íjjal kell lőjétek egymást (természetesen maximálisan biztonságos, tompa végű íj vesszőkkel), illetve különböző izgalmas játéktematikák közül választhattok, attól függően, hogy mennyire bírjátok a kiképzést . Játékmester vezényletével zajlik a küzdelem.

PAINTBALL
Ha szerettétek a CS-t meg a COD-ot, akkor itt az ideje, hogy élőben is kipróbáljátok, hogy milyen egymásra lövöldözni, komolyabb következmények nélkül. A paintball egy igazán férfias extrém sport, aminek nyoma a bőrödön pár napig látszik, az emlékekben viszont örökké élni fog. Kültéri és beltéri helyszínek nyitva állnak az év minden napján, így időjárási körülményektől nem kell tartanotok.

SHOOTING
A felgyülemlett agresszió és felesleges energiák egyik legjobb levezetője a lövés éles fegyverrel! Éld át, hogy milyen érzés, amikor a pisztoly, vagy gépfegyver hűvös markolata a kezeid közé szorul, és csak az ujjad mozdulatára vár, hogy elsüsd. Próbáljatok ki sok-sok típusú fegyvert, biztosan akad olyan, ami valamelyik lövöldözős játékod nagy kedvence volt.

BEERBIKE
Nem mindennapi városnézés! Bringázzatok Budapest közepén kényelmesen tekerve, csapoljátok frissen – hordóból a sört magatoknak, és bulizzatok kedvenc zenéitekre úgy, mint még soha. A fergeteges hangulat és, hogy minden gyalogos és autós Titeket fog irigyelni, az garantált. A kényelmetek és a biztonságos közlekedésetekről mindeközben egy józan sofőr gondoskodik.

DUNAI HAJÓZÁS
A legszebb formája a városnézésnek! Este és nappal is csodálatos látványt nyújt a város képe – a Budapestet kettészelő Dunáról. Megmutatjuk nektek a partmenti látványosságokat, miközben hátra dőlve elhelyezkedhettek a kényelmes hajón, jéghideg sörrel a kezetekben.

SPA PARTY
Budapest leginkább két dologról híres: a bulizásról és a jó fürdőkről! Kíváncsi vagy milyen élmény, ha ezt a kettőt ötvözzük?  Télen fedett, nyáron kültéri fürdő helyszínre kalauzolunk el Titeket a legmenőbb bulikba, ahol este 10:30–tól egészen hajnali 03:00 óráig tombolhattok a medencékben.
Figyelem, semmi sem marad szárazon!

És ha mindezen végigmentetek, és még mindig bírjátok, akkor szóljatok nyugodtan, még bőven van ajánlatunk Számotokra, keressetek Bennünket éjjel-nappal, bármikor, szívesen állunk rendelkezésetekre.