Buborékfoci, mint élményajándék!

Bizonyára mindannyian voltunk már abban a helyzetben, hogy szerettük volna valamilyen feledhetetlen, igazi élményszámba menő ajándékkal meglepni valamelyik szerettünket, és napokig-hetekig tépelődtünk, hogy mi is lehetne az ideális, amivel ténylegesen nem nyúlunk mellé, és valóban egy életre szóló, sokat felemlegetett impulzust biztosítunk… Ismerős, ugye?

Szerencsére manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az ajándékozásra, ténylegesen szeretnénk meglepetést okozni, hálát kifejezni, köszönetet kinyilvánítani vagy egyszerűen csak örömet szerezni. Egyre többen érzik át a „Jobb adni, mint kapni” életérzést, ami igazi felüdülés mai önző világunkban.

A fogyasztói társadalom egyik velejárója, hogy egyre több tárgy vesz körbe valamennyiünket, hiszen mindig minden folyamatos vásárlásra csábít minket, és bizony sokszor tényleg nehéz ellenállni. Biztosan mindenki esett már abba a csapdába, hogy megvásárolt valamit, csak azért, mert „milyen szép”, és otthon rájött, hogy tulajdonképpen tök felesleges volt. Bizonyára ilyenkor sokszor, sokan elgondolkodtak már azon, hogy milyen élményeket szerezhetnének, ha a korábban, felesleges kiadásokkal elment pénzt visszakaphatnák…

Viszont, ha számunkra is hívogatóak és csábítóak az élményekre épülő meglepetések, akkor miért ne ajándékoznánk szeretteinknek is valami hasonlót, nem igaz?

Hiszen hagyján, hogy az élményekre sokkal tovább és többször visszaemlékezünk, újra és újra boldog pillanatokat és mosolyokat generálva, de az ajándékozót is sok-sok stressztől mentjük meg, nem beszélve arról, hogy mennyi időt takaríthatunk meg azzal, hogy nem kell órákat tömegben koslatni és kutatni a legmegfelelőbb dolog után.

És persze nem elhanyagolható az sem, hogy szeretetünk egyik legtökéletesebb kifejezési módja a minőségi, együtt eltöltött idő, ami egy élményajándékkal szintén könnyen megvalósítható, hiszen csupán részesévé kell válnunk, ami csak még inkább előrelendíti vagy elmélyíti a kapcsolatot.

Miért ne tennénk idén egy próbát, nem?

Ajándékozz Buborékfoci élményt, tedd személyre szabottá, és meglátod, hogy az átélt tapasztalat egy igazi színfolt lesz az emlékezés palettáján, a részletekért keress minket még ma!