Megkezdődött a suli, egyre többet ülnek a gyerekek

Megkezdődött az új tanév, újra visszaültek a nebulók az iskolapadba.
Sajnos manapság már civilizációs ártalom, hogy egyre többet ülünk és ülnek a gyerekek is velünk együtt, és ha ezt teljesen megváltoztatni sajnos nem is tudjuk, arra mindenképpen törekednünk kell, hogy jobbítsunk a helyzeten.

A hosszú ülésnél kifáradnak az izmaink, és hajlamosak vagyunk hanyagul, görbén ülni, ami hosszú távon rossz hatással van a szervezetünkre, és a hatás sajnos nem csupán esztétikai szempontból fájó, mert már a fiatalok körében is általánosak a helytelen testtartás miatti problémák. Felmérések szerint a 11-14 éves korosztály körében közel 50%-os arányban alakul ki a helytelen üléspozíció, illetve a túl sok ülés miatt valamilyen tartáshiba, gerincferdülés, és ezzel összefüggésben a gyerekek igen jelentős számában a figyelemösszpontosítás zavara is kialakul.

Az, hogy sokkal kevesebbet mozgunk a szükségesnél, nem csupán mozgásszervi bántalmakhoz vezet, de jelentősen növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, valamint – rossz testtartás esetén – csökkenti a tüdőkapacitást is.

Szeretnénk mi is hozzájárulni a jövő nemzedékének egészségéhez, így kedvezményesen biztosítjuk országszerte buborékfoci szolgáltatásunkat tanintézmények számára.

Buborékfoci a suliban

Elindult „FutballonSuli” promóciónk, melyben tanintézmények számára biztosítjuk kedvezményesen a buborékfoci mint „sport” igénybevételét. Legyen szó egy rendhagyó testnevelés óráról, iskolai rendezvényről, sportnapról, vagy csak egy sima délutáni osztályprogramról. Különböző méretű eszközeinknek köszönhetően a legkisebb gyerekektől a végzősökig bármilyen korosztályt ki tudunk szolgálni. A piacon mi rendelkezünk a lehető legkönnyebb súlyú felszerelésekkel, ami nagyban befolyásolja a játék élményét! Az évek során számos iskolába látogatottunk már el, ahol rendre azt a visszajelzést kaptuk, hogy olyan vidám élményt nyújtottunk a gyerekeknek, melyet még sokáig emlegetni fognak. S éppen ez a célunk: hogy minél többek arcára csaljunk mosolyt, és önkéntesen és dalolva válasszák a fiatalok is a mozgás örömét.

Miért érdemes minket választani buborékfoci-szolgáltatónak?

– Mert mi hoztuk be az országba ezt a sportot – mi is bírunk a legtöbb tapasztalattal.
– Kizárólag profi felszereléssel dolgozunk.
– A piacon mi rendelkezünk a lehető legkönnyebb súlyú felszerelésekkel, ami nagyban befolyásolja a játék élményét!
– Hozzáértő animátoraink vezetik a játékokat.
– Rendezvényszervező kollégánkkal teljes körű szervezést vállalunk.
– Rugalmasan alkalmazkodunk a rendezvények időbeosztásához.
– Mobilisok vagyunk: az ország bármely pontjára kitelepülünk.
– Számos rendezvényen arattunk már sikert országszerte.
…és mert széleskörű tapasztalatunk magáért beszél.

Amennyiben Ön is lelkes szülő / tanár / iskolaigazgató / programszervező, és felkeltettük cikkünkkel az érdeklődését, keressen minket még ma!